Lunch en Leer 7 april in Den Bosch: Digitale interactie met FeedbackFruits

24 maart 2016 door Virtualiseren in Avans

Door: Lidwien Jacobs (Academie voor Ondernemerschap, Marketing en Innovatie)
Waar: 's-Hertogenbosch, OC302
Wanneer: 7 april van 12.00 tot 13.00 uur, inclusief lunch

Waar gaat het over? Lidwien Jacobs, docent bij de Academie voor Ondernemen, Marketing en innovatie (AOMI) vertelt over haar ervaring met digitale interactie en de tool FeedbackFruits. FeedbackFruits biedt de mogelijkheid om bestaand studiemateriaal, zoals presentaties, boeken of filmpjes, interactief en goed leerbaar te maken. Docenten kunnen hun presentaties voor colleges interactiever maken, studenten kunnen online de stof bediscussiëren en moeilijke onderdelen verrijken met online courseware. Lidwien: "Onze docenten en studenten hebben tijdens dit experiment samen ervaren hoe digitaal samenwerken en samen studeren binnen FeedbackFruits kan werken.” Tijdens de Lunch & Leer komen onder andere de tips en tops van FeedbackFruits aan bod.

Aangeboden door

De Lunch & Leer-sessies worden aangeboden door Virtualiseren in Avans. Tijdens deze sessies laten Avansdocenten zien hoe zij omgaan met ict in hun lessen.

Laatst bijgewerkt op 24 maart 2016.
Xplora Innovatielab

Online en offline ervaring opdoen met de inzet van ICT en digitale didactiek in je lessen.

Ga naar de website