Lunch & Leer: kennisdelen tijdens de lunchpauze

Eenmaal per kwartaal worden er in zowel Breda als 's-Hertogenbosch Lunch & Leerbijeenkomsten georganiseerd. Tijdens deze lunchbijeenkomsten delen collega's kennis over het gebruik van ICT-tools tijdens lessen. Voor broodjes wordt gezorgd. Alles sessies worden opgenomen en zijn terug te zien via https://via.avans.nl/

Op dinsdag 16 juni is er in het Xplora Innovatielab in Breda van 12.00 tot 13.00 uur een Lunch & Leer over digitale tools en over The Study Skills Page. Avans-docenten Rosalind van Aalen en Tatia Gruenbaum vertellen hoe je digitale tools in kunt zetten om studenten te ondersteunen bij het aanleren van studievaardigheden. Rosalind laat zien welke digitale leermethodes goed aansluiten bij de belevingswereld van de student. The Study Skills Page wordt ook al kort in deze nieuwsbrief beschreven. Deze sessie is zeker interessant voor docenten die ook studieloopbaanbegeleiding in hun takenpakket hebben. Meld je aan.

Op donderdag 18 juni is er een Lunch & Leer-sessie in 's-Hertogenbosch. Hierbij is iedereen uitgenodigd die interesse heeft om een community te vormen over videocolleges. In de community komen deelnemers twee of drie keer per jaar bij elkaar om ervaringen uit te wisselen over videocolleges en -instructies. Wil je deelnemen aan de eerste bijeenkomst, meld je aan. Meld je ook aan als je nog twijfelt of de community iets voor jou is!

Laatst bijgewerkt opĀ 8 juni 2015.