Experimenteer met de hulp van ViA

“Ik zie dat deze generatie studenten veel samen optrekt bij het oplossen van problemen. Ik geef les aan een klas van 30 studenten en zou graag een vorm vinden om hun gezamenlijke denkkracht meer te gebruiken. Is daar een innovatieve vorm of tool voor?”

“Ik wil graag experimenteren met het opnemen van mijn lessen op video, maar het komt er niet van of ik weet niet hoe ik moet beginnen.”

“We gaan ons curriculum vernieuwen en willen technologie veel meer in ons onderwijs opnemen."

Dien een projectaanvraag in

Bij ViA Economie krijg je als docent (of met je opleiding) tijd, middelen en ondersteuning om te experimenteren met jouw innovatieve, didactische ideeën. Vul hiervoor een projectaanvraag in. Neem contact op met de ViA ambassadeur van je academie voor meer inspiratie en informatie. Hij kan met je sparren en helpt je op weg met de projectaanvraag. Het invullen van een concept-projectaanvraag (volgens het ViA-format) kost je hooguit 1,5 uur. Doe dit minimaal één onderwijsperiode vooruit, zodat je uren kan reserveren en je ruimte krijgt in je inzet. Jouw directie heeft toegezegd dat je die ruimte ook kan nemen.

Inmiddels zijn er binnen Avans al veel projecten bedacht én uitgevoerd. Het eerste uitgangspunt bij deze projecten is dat het een positief effect heeft op het leerproces van de student.

Dien je projectaanvraag in