Virtualiseren in Avans

print

Wanneer ben je een digitaal didactisch competente docent?

De meeste docenten uit het economisch domein zijn gestart met de training Digitaal Didactisch Competente Docent (DDCD). Maar wanneer mag je jezelf een digitaal didactisch competente docent noemen? De training bestaat uit vier modules: Blackboard, Smartboard, de keuzemodule (Multimedia, Sociale Media, Digitaal Toetsen) en Digitale Didactiek. Je hebt de training succesvol afgerond als je iedere module hebt doorlopen en het bijbehorende eindproduct hebt ingediend bij je modulebegeleider. De modulebegeleider bespreekt vervolgens met jou of je eindproduct voldoet aan de criteria.

Extra feedback bij de module Digitale Didactiek

Bij het eindproduct van de vierde en laatste module Digitale Didactiek ontvang je extra feedback. Het eindproduct van deze module is een ingevuld lesvoorbereidingsformulier. In dit formulier geef je onder andere aan welke bijdrage ICT levert aan het lesdoel. Naast je modulebegeleider willen we ook de onderwijskundig ondersteuner van jouw academie betrekken in de feedback

Meer informatie

De ViA-ambassadeur en modulebegeleiders van jouw academie kunnen je meer vertellen over de eindproducten en criteria per DDCD-module. 

Laatst bijgewerkt op 2 oktober 2014.